Ajankohtaista

Plasmahoidot nyt Essistä (20.11.2018)

LCN Plasma - Tehokas uutuus kiinteyttää ihoa ja poistaa ryppyjä

Plasma on erittäin tehokas hoitomuoto ihon kiinteytykseen ilman plastiikkakirurgisia leikkauksia. Plasmahoito eli plasmakynähoito sopii kasvojen alueen lisäksi muillekin ihoalueille, kuten esimerkiksi vatsalle, alleille tai reisille.

Plasmahoito - Näin plasma hoitaa ja kiinteyttää

Plasmahoidossa muodostetaan pienenpieni plasmavälähdys / salama ihon ja laitteen hoitopään välille ilman, että laitteen hoitopää koskettaa ihoa. Ihon kosteus yhdessä salaman energian kanssa muodostaa höyrystymispisteen tuottaen ns. plasmaa, joka supistaa ja kiinteyttää ihoa.

Käsitellyllä ihoalueella ihon toiminnot stimuloituvat ja solujen uusiutuminen vilkastuu pitkäkestoisesti. Kohtaan johon energia on iholla johdettu, muodostuu pieni rupi. Ruven tulee antaa parantua rauhassa ilman, että sen päälle levitetään mitään kosteus- / hoitovoidetta, kylmägeeliä tai meikkiä. Ihoalueen puhdistus on sallittua vain nopeasti vedellä.

Kun rupi on irronnut, voi kosmetiikkaa käyttää normaalisti, mutta hoidettu alue tulee suojata SPF30-50 aurinkosuojalla 4-6 kuukauden ajan. Saunominen, hikiliikunta, uiminen tai kylmän laittaminen hoitoalueen päälle ei ole suositeltavaa rupien ollessa vielä paikoillaan.

Rupi kestää iholla 3-7 pvää, syvempiä juonteita tai arpia käsiteltäessä jopa reilun viikon. Ruven irtoamisen jälkeen hoitotuloksen näkee vieläkin selvemmin, mutta plasmahoidon lopputulos näkyy noin kolmen kuukauden kuluttua kun iho on täysin parantunut. Tulokset kestävät noin kaksi vuotta.

Saapuessasi plasmahoitoon, huomioithan:
• Samana päivänä ei tule nauttia kahvia, teetä, valkosipulia tai energiajuomia.
• Myös Omega 3 -valmisteiden käyttö tulee lopettaa vähintään viikkoa aikaisemmin.
• Jos sinulla on taipumusta herpekseen, suosittelemme estolääkitystä/hoitokuuria heti plasmakäsittelyn jälkeen.

Valitettavasti plasmahoito ei onnistu, jos sinulla on jokin seuraavista:
• Käytät verenohennuslääkettä tai asperiinia säännöllisesti.
• Sinulla on rytmihäiriöitä, sydämentahdistin tai Epilepsia.
• Olet raskaana tai imetät.
• Sinulla on sairauksia, jotka vaikuttavat haavojen paranemiseen.
• Ihollasi on sairauksia, jonka johdosta ihosi on rikki tai sinulla on HIV / Hepatiitti.
• Käytät säännöllisesti kortisonilääkitystä tai Mäkikuismaa (St. Johans Wort).

Mitä plasma oikein on ja miten se hoitaa ihoa?

Plasma on fysiikan neljäs olomuoto kiinteän, nesteen ja kaasun lisäksi. Plasmaa voidaan muodostaa kaasumaisesta tilasta lisäämällä energian määrää, eli lämpöä ja painetta. Plasma muodostuu kun kaasuun (vesihöyryyn) lisätään energiaa ja se ionisoituu eli menettää elektronejaan. Tämä tapahtuu kun lämpötila ja paine nousevat, jolloin elektronit kiertävät entistä nopeammin atomin ydintä, ja kun riittävä nopeus saavutetaan vapautuu ytimestä elektroneja ja atomeista tulee sähköisesti varautuneita (ionisoituminen).

Plasmahoidossa ilmassa olevat ionit ja happi johdetaan iholle. Käsitelty hoitoalue kiinteytyy ”välittömästi” ja kohtaan, johon energia on johdettu, muodostuu pieni vaaleanruskea rupi. Tunnetuin plasmalähde on auringon plasmapurkaukset, protuberanssit. Päivittäin näemme plasmaa esimerkiksi loisteputkissa tai hehkulampuissa. Maapallolla tunnetuin plasman muoto on salamointi.

Plasmamenetelmä on saanut Nobelin palkinnon pintakemian alalta vuonna 1932.

Uusinta tekniikkaa Essissä: Dermal Pen kynämikroneulaus (03.04.2018)

Edistyksellinen ihon mikroneulaus – uusinta tekniikkaa ihosi hyväksi! Dermal Pen mikroneulauksella voidaan hoitaa tehokkaasti kaikki kasvojen osat, kuten silmän- ja huultenympärysihon. Säädettävä neulan pituus mahdollistaa eri ihoalueiden täsmällisen hoidon. Kynämikroneulaus aiheuttaa vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteinen mikroneulausrolleri. Paras ja pysyvin hoitotulos saavutetaan sarjahoidolla, mutta mikroneulaus voidaan toteuttaa myös yksittäisenä beauty- neulaushoitona.

Hoitokohteet:
- Ikääntyvä, veltostunut iho, rypyt ja juonteet
- Ihon elvytys ja kiinteytys
- Aurinkovaurioitunut iho
- Akne
- Laajentuneet ihohuokoset
- Arvet
- Hyperpigmentaatio

KESTOPIGMENTOINTIA 20-vuoden kokemuksella! (13.04.2016)

Kestopigmentointi on kulmakarvojen (3D- eli karvatekniikka) sekä ripsien ja huulten rajojen pitkäkestoista korostamista. Se korvaa joka-aamuisen meikkaamisen ja antaa mahdollisuuden olla huoliteltu joka tilanteessa.

Kestopigmentoinnissa väri ja malli suunnitellaan yhdessä asiakaan kanssa. Jälkipigmentointi tehdään aikaisintaan kolmen viikon kuluttua. Kestopigmentointi sopii hyvin myös alopeetikoille sekä meikkiallergisille. Kestopigmentointi on turvallista ja lähes kivutonta ammattitaitoisen pigmentoijan tekemänä.

Suosittelemme lämpimästi kaikille!

ESSENTIAL-meikit Essistä (13.04.2016)

- Sinun meikkivalintasi ~ ihanat kevätuutuudet ovat saapuneet!

- Rebel Eyes 3D-mascara ~ äärimmäistä volymia ja tuuheutta

- Pitkäkestoiset ja runsaspigmenttiset luomivärit ~ tyylikkäät värivaihtoehdot

- Shiny lips ~ pysyvä huulipuna hehkuvissa väreissä

- Paint eyebrown kulmakynä ~ hienostuneet, luonnolliset kulmat vaativaankin käyttöön

- Light and shadow -duo poskipunat ~ herkulliset pastellivärit poskille, valoa ja varjostusta samassa paketissa

Tule hakemaan oma kevään meikkilook! :)

Hierontapalvelut Essistä (13.04.2016)

Essissä asiakkaitamme palvelee myös koulutettu hieroja Minna Jämseen. Aikoja voi varata Minnalle, puh. 045 641 1450.

Essissä uutta - Bellabaci-hieronta (02.09.2015)

Bellabaci-hierontamenetelmä poistaa kuona-aineita, vähentää selluliittia, lievittää lihasjännitystä, häivyttää arpia ja kiinteyttää ihoa. Hieronta sisältää klassista hierontaa ja hierontaa imukupeilla.

Bellabaci-hieronnan listahinnat:
- kasvohoidon yhteydessä - 20€
- kasvoille ja vartalolle 30 min - 35€
- vartalolle 45 min - 45€
- vartalolle 60 min - 60€

Tutustumistarjouksena Bellabaci-hieronnat -10% syyskuun ajan! Tule sinäkin kokeilemaan! :)

Kosmetologiohoitoja puoleen hintaan (13.08.2015)

Kosmetologiopiskelijamme Nella tekee nyt hoitoja edullisesti puoleen hintaan! Varaa pikaisesti itsellesi, tai vaikkapa jollekin ystävälle, aika hemmotteluun :)

Dolly's lash ripsien kestotaivutus (28.10.2013)

Nyt uutuutena Dolly's Lash ripsien kestotaivutus, joka sisältää ripsien hoitokäsittelyn ja kestovärjäyksen. Täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka saa omat luonnolliset ripset näyttämään pitkiltä ja kauniilta ilman liimaa ja irto-osia. Hinta 82 €.

Tulossa marraskuun aikana kasvojen alueen lymfahoidot! (28.10.2013)

Lymfahoidon avulla parannetaan elimistön imunestekiertoa. Lymfaterapia on lempeää kivutonta ja rentouttavaa käsin tapahtuvaa hoitoa.

Lymfa
- vähentää turvotusta
- rentouttaa
- kirurgisten toimenpiteiden ennen ja jälkeen hoidot

Lymfahoitovaihtoehdot
Kasvojen lymfahieronta
60 min        58 €
30 min        32 €

Essistä intilaista päähierontaa & kuumakivihierontaa (12.06.2012)

Tarjoamme edelleen intilaista päähierontaa sekä kuumakivihierontaa hinnastoon »

Essistä intilaista päähierontaa & kuumakivihierontaa (12.06.2012)

Tarjoamme edelleen intilaista päähierontaa sekä kuumakivihierontaa hinnastoon »

Neulaushoito eli mikroneulaus - Ihon uudistamiseen ja nuorentamiseen (30.03.2011)

Mitä mikroneulaus on ?

Mikroneulaterapiassa tuotetaan tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihoon. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti.

Kollageenin ja elastiinin tuotanto vilkastuu ihon korjatessa itse itseään. Hoidettavan alueen tarpeen mukaan valitaan käyetäävä neulapituus kasvoille ja vartalolle.

Mihin mikroneulausta käytetään ?

Arpiin (acnearvet, leikkausarvet), ikääntyneen ja auringon vaurioittaman ihon uudistamiseen, kasvojen ja kaulan juonteisiin, liikapigmentaatioon, maksaläiskiin, raskausarpiin, selluliitin ylimmän kerroksen tasoittamiseen.

Neulaushoito perustuu ihon omaan paranemismekanismiin, jonka neulaus käynnistää. Mekanismia tehostetaan imeyttämällä ihoon hyalouronihappoa, jota ihossa luonnostaankin esiintyy. Koska neulaushoito perustuu ihon luontaisten mekanismien tehostamiseen, eivät tulokset näy heti hoidon jälkeen. Ensimmäisen hoitokerran tulokset alkavat näkyä 2-6 viikon kuluttua hoidosta. Neulaushoito suositellaan otettavaksi sarjahoitona (yhteensä 3-6 kerran sarja) kerran kuukaudessa.

Environ - ihonhoito tuotesarja (11.06.2009)

Environ ihonhoitosarjan tarkoituksena on palauttaa ihon normaali rakenne ja terveys lisäämällä iholle päivittäin sen tarvisemaa A-vitaamiinia. Neulaton mesoterapia hoito ditelle 900- laiteilla ja environ kasvohoito-tuotteilla on mahdollista nyt myös meillä.
Lue lisää Environ - ihonhoito tuotesarjasta »

Palvelemme uusissa tiloissa Yliopistonkatu 40:ssä (04.05.2009)

Uusissa tiloissa olemme aloittaneet toiminnan toukokuun alussa osoitteessa Yliopistonkatu 40. Olemme kuunnelleet asiakkaiden toiveita ja toteuttaneet myös niitä. Joten sekä uudet että vanhat asiakkaat ovat tervetulleita. Katso kartalta »

Ditelle kosmetologiset hoidot (01.02.2006)

Ditelle kosmetologiset hoidot tuovat Kauneuskeskus Essin hoitovalikoimaan uusia stimulaatio-, interferenssivirta- ja ultraäänihoitoja. Lue lisää ».

Kauneuskeskus Essi

*****

LAHJAKORTIT LAHJAKSI ESSILTÄ!

Voit tilata lahjakortit suoraan netistä. Lähetämme halutessasi lahjakortin suoraan vastaanottajalle. Lisätiedot ja tilauslomake »

*****

Essi Facebookissa:
Facebook logo